εκμάθηση Γερμανικών

Ιδιαίτερα μαθήματα μέσω ίντερνετ

Τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ γίνονται από απόσταση (online) με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Δεν διαφέρουν καθόλου από τα ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας και γίνονται με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο παράδοσης και μάθησης. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα μαθημάτων  και σε μικρά γκρουπ 2 – 3 ή και 4 ατόμων. Είναι ιδανικά για αρχάριους, προχωρημένους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και για όσους έχουν έλλειψη χρόνου. Η δυνατότητα εκμάθησης από απόσταση είναι ένα σημαντικό εργαλείο, που δίνει άνεση και ευελιξία στον μαθητή, και του επιτρέπει να μάθει τη γερμανική γλώσσα χωρίς ταλαιπωρία και μετακινήσεις.

Τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ είναι ιδιαίτερα μαθήματα που πραγματοποιούνται ζωντανά με Εικόνα και Ήχο. Είμαστε σε όλη την διάρκεια του μαθήματος σε επαφή (Οπτική και Ακουστική) για άμεση παράδοση και διόρθωση. Δεν υπάρχει διαφορά από τα ιδιαίτερα μαθήματα όπου ο καθηγητής βρίσκεται δίπλα σας και μπορεί να εξηγεί ή να διορθώνει.
Τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ γίνονται μέσω ειδικής Βιντεοκλήσης (Video Call). Για κάθε διδασκαλία χρησιμοποιείται το πιο σύγχρονο υλικό που υπάρχει (διδακτικά βιβλία, CD, κτλ).

Με τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ δεν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε από το χώρο σας, επομένως εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.

Με τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού υλικού είναι δωρεάν και παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή.

Με τα ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω ίντερνετ υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόσετε τις μέρες και ώρες διδασκαλίας στα δικά σας μέτρα δίχως να είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα κάποιου φροντιστηρίου.

Ξεκινήσαμε τα Μαθήματα μέσω ίντερνετ από το 2008 με χρήση δημοφιλών εφαρμογών όπως skypemsn,  κλπ. Συνεχίσαμε με άριστα αποτελέσματα και ανοδική πορεία. Σήμερα διαθέτουμε τη δική μας ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης από απόσταση.

Leave A Response

* Denotes Required Field