Η εκμάθηση Γερμανικών online μέσω του Γερμανικά Εξπρές

Η εκμάθηση Γερμανικά online μέσω του Γερμανικά Εξπρές

Αρχικά να εξηγήσω τι είναι η εκμάθηση γερμανικών online μέσω του Γερμανικά Εξπρές.

Το Γερμανικά Εξπρές είναι μια πλατφόρμα στην όποια μπορεί να γραφτεί κάποιος και να μάθει γερμανικά online.

Υπάρχουν διάφορα μαθήματα που το ένα βασίζετε στο προηγούμενο μάθημα και έτσι υπάρχουν αρχικά τρεις κύκλοι.

Ο κάθε κύκλος αποτελείται από 16 μαθήματα και αντιστοιχεί ένα επίπεδο γλωσσομάθειας Α1, Α2 και Β1…

Μελλοντικά θα φτάσει μέχρι το C2.

Το κάθε μάθημα έχει ανάλογα με την ύλη του κάθε μαθήματος διάφορα video’s. Η ύλη του κάθε μαθήματος και του κάθε βίντεο υπάρχει σε μορφή PDF ώστε να μπορεί ο καθένας να την τυπώσει.

Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχει και ένα PDF με ασκήσεις και λύσεις για να διαπιστώσετε αν τα έχετε μάθει.

Στο κάθε βίντεο εξηγώ πολύ αναλυτικά την ύλη και δίνω και πάντα παραδείγματα και μεταφράζω όλες τις γερμανικές λέξεις στα ελληνικά.

Αν παρόλο αυτά υπάρχει κάτι που δεν καταλάβατε ή θέλετε επιπλέον εξήγηση είμαι στην διάθεση σας να σας λύσω κάθε απορία. Δεν είστε μονοί σε αυτό το ταξίδι είμαι διπλά σας.

Και κάτι ακόμα…

Σε κάθε μάθημα δίνω και λεξιλόγιο που το ακούτε με την σωστή προφορά και μπορείτε να το ακούσετε όσες φορές θέλετε και όπου είστε.

Γιατί το λεξιλόγιο σε μια ξένη γλώσσα είναι το πιο σημαντικό. Γιατί υπάρχει μια καινούργια μέθοδο με την όποια μαθαίνει κάνεις όταν κοιμάστε.

Μπορείτε να χρησιμοποιείστε την ηχογράφηση για να μάθετε το λεξιλόγιο.

Ηχογραφώ τις λέξεις στα γερμανικά και αφήνω πάντα λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους.

Αν ακούσετε τώρα το ηχητικό αρχείο μπορείτε να πείτε στα κενά την συγκεκριμένη μετάφραση και να διορθώσετε βλέποντας την λύση από το λεξιλόγιο του PDF σας.

Μπορείτε να ακουστέ την ηχογράφηση στον ύπνο σας και έτσι καταγράφονται οι λέξεις στο υποσυνείδητο…

Τα online μαθήματα γερμανικών μέσω του Γερμανικά Εξπρές είναι ιδανικά για αρχάριους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και για όσους έχουν έλλειψη χρόνου.

Η δυνατότητα εκμάθησης από απόσταση είναι ένα σημαντικό εργαλείο, που δίνει άνεση και ευελιξία στον μαθητή, και του επιτρέπει να μάθει τη γερμανική γλώσσα χωρίς ταλαιπωρία και μετακινήσεις.

Εύκολα και άνετα μπορείτε να συνδεθείτε από τον χώρο σας (σπίτι, γραφείο, στο αυτοκίνητο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου μπορείς να έχεις το κινητό σου!…) μηδενίζοντας τις αποστάσεις και το χάσιμο χρόνου σε άσκοπες μετακινήσεις.

Ένας ευχάριστος τρόπος για να μάθει κανείς την Γερμανική Γλώσσα άνετα στο χώρο του.

Για άτομα από επαρχία ή εξωτερικό που δεν έχουν εναλλακτική λύση και θα ήθελαν να μάθουν την Γερμανική Γλώσσα γρήγορα και οικονομικά.

Για όσους βρίσκονται ήδη στην Γερμάνια και θα ήθελαν να μάθουν τη γερμανική γλώσσα εύκολα και γρήγορα online. (Για φοιτητές που σπουδάζουν στην Γερμάνια, για όσους πήγαν στην Γερμάνια για δουλειά…)

Η εκμάθηση online είναι μια ιδανική και πολύ οικονομική λύση για όσους έχουν πρόβλημα χρόνου λόγω φόρτου εργασίας ή απόστασης και θα ήθελαν μαθήματα στο χώρο τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο τον ελεύθερο χρόνο τους (για μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι…).

Τα online μαθήματα γερμανικών μέσω του Γερμανικά Εξπρές είναι το πολύ οικονομικό και ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεστε να αγοράσετε τα εκπαιδευτικά βιβλία, που όλοι ξέρουμε πόσο ακριβά είναι τα βιβλία για την εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Σας δίνω όλη την υλη μέσω PDF. Ακόμα και τα video’s μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα δείτε όσες φορές θέλετε.

Στο τέλος θέλω να σας θυμίσω ότι γράφοντας στο πρόγραμμα παίρνετε ένα δώρο αξίας 120 ευρώ το μήνα.

Τα προφορικά μαθήματα!

Επειδή πολλές φορές χρειάζεστε μόνο την γνώση και ευχέρεια του προφορικού λόγου και όχι τόσο του γραπτού λόγου, έχω φτιάξει μαθήματα προφορικού λόγου στον όποιο δεν θα χρειαστεί κάποιος να μελετήσει και να μάθει την γραμματική, τους κανόνες και των εξαιρέσεων αυτών, αλλά θα μάθει να μιλάει κατευθείαν την γερμανική γλωσσά σωστά.

Μπορεί να συνεννοηθεί και να χρησιμοποιεί οικείες και καθημερινές εκφράσεις. Μπορεί να αυτοσυστήνεται ή να συστήνει άλλο πρόσωπο, να θέτει προσωπικές ερωτήσεις σε κάποιον (π.χ., για τον τόπο κατοικίας του, τις σχέσεις του, πράγματα που του ανήκουν) και να απαντά σε ανάλογες ερωτήσεις.

Μπορεί να κατανοεί μεμονωμένες λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά για καθημερινά και οικεία θέματα (π.χ., απλές ατομικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, στενό περιβάλλον, διασκέδαση, ταξίδια, ιατρική περίθαλψη, αθλητισμός, διακοπές, δημόσιες υπηρεσίες, διατροφή, εργασία και άλλα).

Εύχομαι για όσους αποφασίζουν και πήραν την απόφαση να γραφτούν και να μάθουν με έναν ευχάριστο, απλό και οικονομικό τρόπο γερμανικά online καλό ταξίδι στο κόσμο του Γερμανικά Εξπρές και σας περιμένω στην άλλη πλευρά.

Καλή επιτυχία

4 Comments

 • Φωτης Ζακαλκας

  Reply Reply 26/10/2015

  θελω να μαθω γερμανικα.Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες

  • Regina

   Reply Reply 26/10/2015

   Σας στέλνω στο μαιλ σας.

 • θελω να μαθω γερμανικα. τι πρεπει να κανω????

  • Regina

   Reply Reply 02/11/2021

   Σας έχω στείλει μαιλ

Leave A Response

* Denotes Required Field